Kontakt os

Har du mistanke om fugtproblemer i din bolig, bør du kontakte fagfolk så hurtigt som muligt.

Kontakt os på mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi kan hjælpe dig med at komme fugten i dit hjem til livs.

Professionel hjælp

Et fugtproblem er i mange tilfælde en alvorlig sag. Det er ikke altid muligt at se, hvor omfangsrigt problemet er. Har du mistanke om fugt anbefales det derfor, at du tager kontakt til fagfolk, som kan besigtige problemet.

Ved hjælpe af fagfolkenes ekspertise, kan du få udbedret dine fugtskader på en grundig og effektiv måde. Fagfolkene har nemlig midler og redskaber til at fjerne fugt, som privatpersoner ikke har adgang til.

Fugttjek

Har du mistanke om fugt i din bolig, kan et fugttjek være en god idé. På den måde kan du nemlig finde ud af, om du har grund til bekymring.

Et fugttjek indebærer følgende:

  • Fugtmåling – Ved hjælp af måleinstrumenter kan fugtprocenten i vægge samt luftens fugtighed bestemmes. Dette kan give et fingerpeg i retning af, om der er tale om fugtproblemer.
  • Tilgængelige løsningsmuligheder – Efter at omfanget af problemet er tydeliggjort, vil du blive præsenteret for de mulige løsningsforslag. Hvilke løsninger, der kan lade sig gøre, kommer an på din bolig samt størrelsen af problemet.
  • Tilbud på opgaven – Da der findes flere forskellige metoder til at fjerne fugt, er det klart, at der også findes flere forskellige priser. Når du er blevet præsenteret for de forskellige metoder samt priserne på disse, kan du afgøre, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Den væsentligste grund til at få fjernet fugt er, at det kan skade både boliger og mennesker. Derfor bør du få fat i professionel hjælp, hvis du oplever problemer med fugt.

Kontaktinformation

Fjern Fugt v/ Linckia ApS

Ingridsvej 70

4070 kirke hyllinge

Email: [email protected]