Montering af affugter selv eller hyre professionel hjælp

Montering af affugter selv eller hyre professionel hjælp

Her forklarer vi i kort, hvordan du går til rette for at montere en affugter, du kan bruge denne guide uanset om du tænk udføre en montering af affugter i krybekælderen, i kælderen kældre, på loftet eller i andet værelse hvor en affugter er behjælpelig. Du kan bruge denne korte guide uanset om du selv overvejer at montere en, eller om du ønsker at leje en affugter med levering, gennem et professionelt selskab.

Montering af affugter selv, hvordan?

Har du købt en affugter, kan du som regel regne med at du altid får det tilbehør, du har brug for, for at sætte affugteren i drift. De fleste affugtere er designet sådan, at du som privatperson nemt selv kan montere din nye affugter, i din krybekælder såvel som i kælder eller i det værelse, hvor du har tænkt bruge en affugter.

Sådan monterer du en affugter selv, trin for trin;

  1. Ryd rummet for alt organisk materiale
  2. Forsegl omhyggeligt alle revner og ventilationsåbninger
  3. Placere affugteren så der er luft rundt omkring den, gerne i midten af rummet

Hjælp til montering af affugtere – hvad koster det?

Måske stiller du dig selv spørgsmålet – hvor meget koster det at installere en affugter? Og svaret er lidt afhængigt af, om det er i en krybekælder, på et loft eller i en kælder eller alternativt i en garage. Det er bedst at få en autoriseret installatør til at komme på hjemmebesøg og derefter give et tilbud på arbejdet. Specielt efter en vandskade. Når du får hjælp til vurdering, kan du være mere sikker på at du får ret affugter monteret. Husk

Leje af affugter

Hvis du er blevet ramt af en vandskade eller lignende, hvor din forsikring dækker, så overvejer du måske at leje en affugter i stedet for at købe end. Da du ikke ønsker at have en stående efterfølgende. Der findes mange udlejningsselskaber, specielt hvis du bor i nærheden af en større by. En anden fordel ved at leje en affugter, er at nogle selskaber tilbyder levering samme dag. Leje Nu, er f.eks. et firma i København hvor du kan leje en affugter med udbringning og afhentning, samme dag.

admin

Skriv et svar

Siden er drevet af Linkcia ApS, CVR 39923831, Ingridsvej 70, 4070 Kirke Hyllinge