Hvad er Fjern Fugt?

Fjern Fugt er en informationsside om fugtproblemer. Her kan du blive klogere på fugt i alle dele af boligen, og du kan få mere viden om, hvordan du bør behandle problemet.

Der kan være mange grunde til fugtproblemer. Derfor er den bedste løsning for dig ikke altid den samme, som naboen gør brug af. Hvordan dit problem skal løses, kommer fuldstænding an på, hvor og hvordan problemet er opstået.

Hvordan kan Fjern Fugt hjælpe dig?

Først og fremmest sætter vi en dyd i at gøre folk klogere inden for fugt. I mange tilfælde kan fugtproblemer nemlig undgås, hvis folk gør en indsats for forebyggelse på et tidligt stadie.

Desuden kan Fjern Fugt gøre dig klogere på, hvad du skal kigge efter, hvis du har mistanke om fugt i din bolig, og dernæst guide dig til, hvordan du kan løse problemet.

Er der tale om et relativt lille problem med fugt eller skimmelsvamp, er det nemlig muligt for dig selv at komme fugten til livs. Dog anbefales det, at du tager kontakt til fagfolk, som kan hjælpe med at besigtige problemet, da ikke alle fugtskader er synlige med det blotte øje.

 

Fjern Fugt hjælper dig med at komme fugten til livs

Det har stor betydning, at din bolig ikke er plaget af fugt. Fugt bringer nemlig mange følgeskader med sig som for eksempel råd og svampe. Disse følgeskader kan skade husets konstruktion samt møbler og tøj, men de kan også have negative konsekvenser for beboernes helbred.

Vil du gerne spare tid og penge, er det vigtigt at problemerne med fugt bliver løst ordentligt i første omgang. Med en grundig reparation slipper du nemlig for, at problemet vender tilbage. Dette gør en stor forskel, hvis du hellere vil bruge tiden på andre ting end at bekymre dig om fugt.

Fjernfugt.dk ved Linkcia ApS

CVR 39923831

Ingridsvej 70

4070 Kirke Hyllinge

Vi støtter følgende ordninger: