Gorillas: En leveringstjeneste, der leverer dagligvarer på under 10 minutter!

Gorillas: En leveringstjeneste, der leverer dagligvarer på under 10 minutter!

Købmandsforretninger er en integreret del af mange menneskers liv. Vi er alle nødt til at købe dagligvarer på et tidspunkt, men hvad nu hvis du kunne bestille dem online? Gorillas tilbyder en leveringsservice, der leverer almindelige dagligvarer på under 10 minutter! Det er perfekt til travle familier, der ikke har tid til selv at gå på indkøb. Det gør det også lettere at undgå impulskøb, mens du handler, hvilket kan føre til overforbrug på varer, du ikke har brug for. Læs videre for at få mere at vide om denne fantastiske service!

Hvem er Gorillas?

Gorillas er et forholdsvis nyt koncept, som blev grundlagt i maj 2020. Alligevel har det bredt sig ekstremt hurtigt i flere lande i Europa, hvor Danmark er én af dem. Da det er så nyt, så tilbydes leveringen på nuværende tidspunkt kun i indre københavn. Amager øst, Indre by og Østerbro, er de dele, som kan benytte sig af konceptet.

Vi lever i en tid, hvor vi kan have svært ved at finde tiden, og ikke mindst lysten, til at tage i det lokale supermarkedet, stå i kø, og så blive fristet af alt muligt unødvendigt. Igennem Gorillas, kan man bestille via en app, og få det leveret på under 10 minutter!

Gratis levering på din første bestilling

Gorillas tilbyder, at du kan få gratis levering på din første bestilling, så du lige kan prøve det an. Den normale leveringspris er 29 kroner, som heldigvis ikke er noget der vælter budgettet, hvis du vil gøre brug af servicen efterfølgende. Du kan nem anvende Gorillas promo code i deres app.

Hvis du gerne vil have 100 kroner, som du kan bruge til at handle dagligvare for, så kan du også indtaste rabatkoden “TH232591”, som også kun gælder på din første ordre. – Der er masser af fordele ved at prøve konceptet af, og hvem ved? – Måske du ender med kun at bruge det fremover!

Fordele ved at handle online

Der er rigtig mange fordele ved at bestille sine dagligvarer online. Du slipper for alle de andre mennesker i butikken, du slipper for at stå i kø. Prisskiltningen og rabatter er meget mere tydelige på nettet, end det er i en fysisk butik.

Man kan hurtig stresse over, hvad det nu var, som man skulle købe, hvortil, man nemt og hurtigt kan sidde, og bestille via sin telefon. Du kan gøre det, mens børnene sover, eller mens du laver mad. Du behøver ikke at planlægge dine indkøb efter, hvornår du kan hente dine varer. Gorillas budbringere, som iøvrigt kører på el-cykler, og er dermed meget miljø og klima-bevidste, kan leverer fra 7.30 om morgenen til 23.00 om aftenen. Hvis du bestiller imellem, vil det blive leveret som noget af det første, næste morgen.

Slut med impulskøb!

Du bestiller præcis det, du har brug for lige nu, eller måske til hele ugen, det bestiller du. Men der er ikke flere impulskøb! Når man handler online, søger man specifikt efter det man har brug for, og bliver derfor ikke fristet af unødvendige ting. Det kan spare én for mange penge på en uge, måned og år, alt efter hvor stor en impulskøber du normalt er.

admin

Skriv et svar

Siden er drevet af Linkcia ApS, CVR 39923831, Ingridsvej 70, 4070 Kirke Hyllinge